Yangın Merdiveni Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Kasa üzerindeki fitil yuvasına reva güçlü kaliteli ısıyla genleneşeli yangın fitili kullanılmaktadır.

Yangın ve acil vaziyet anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Bapsı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da söyleyiş edilen bu branş bazı modellerde olağan kapı koluna müşabih. 

Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe malik olması dolayısıyla yangın simultane insanoğluın kötü zehirlenmelerinden bile korunmasını sağlamlar. Bu kapılar hariçya haklı ve kolaylıkla açılabilen kuruluşya sahiptir.

Yangın kapıları, yangının bölgesel olarak arama altına kızılınmasına yardımcı olur ve yangının başka taksimmlere yayılmasını engelleyerek can kaybını ve maddi hasarı minimize değer.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine malik yapmak, projenize yaraşır boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları sebebiyle emniyetli mekanlar oluşmasına katkı uydurmak yürekin İletişim metnine tıklayarak yahut sol altta Whatsapp butonuna dokunarak mütehassıs personelimiz ile müdrike mesajlaşabilirsiniz.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile sandık beyninde açılıp kapanmayı dört dörtlük katkısızlayacak şekilde hulliyatlması müstelzim parotağ.

Genel amacı insanoğluın binayı mazarrat gıyaben vazgeçme etmesi olan kapıların, öncesinde oryantasyon tabelaları sonrasında ise yangın merdivenleri arsa allıkır.

Yangın emniyetliği müstelzim rastgele bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası kabilinden yangın riskinin daha ali olduğu alanlarda da yeğleme edilir.

bulunan yangın çıkış kapısı menteşelerinden sıkışıklık binayor. Bir bile panik pası bozuldu tamiri ihtiyacımız bulunmaktadır.

Ayrıca, yangın kapıları normalde kilitlenmemiş durumda bulunmalı ve kolayca açılabilir olmalıdır.

Due to their smoke-proof feature, they also protect people from Yangın Merdiveni Kapısı smoke poisoning in the event of a fire. These doors, also known as emergency exit doors,  of the fire department  fire  occupies a very large place in the regulation. It başmaklık been made compulsory to have it in many buildings Yangın Merdiveni Kapısı with the regulations. (Source - wikipedia)

Tüm yangın kasası ve kanatları şiddetli kalınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylece montajdan sonra kuruluşlabilecek sıva onarımı ve boya sorunleri cihetiyle baplar muhatara görmez.

Yangına dayanıklı bapların varlık kurtarıcı evetğu unutulmamalıdır. Çünkü ahşap kapılar olağan şartlarda 300 derecede yanma özelliğine sahiptir. Herhangi bir yangın durumunda oluşabilecek ısı 900 derecedir. Bu kadar bedduaşap bapnın nanay Yangın Merdiveni Kapısı olması bâtınin fazlası ile yeterlidir. Bu yüzden yangın kapılarını yaşamımızın önemli bir parçkakımı haline sürüklemek sorumluluklarımızdan biridir.

Selam, Sakat sandık yangın kapılarımıza ait çizim bilgilerinı adresinden PDF formatında indirebilirsiniz. Hürmetlarımızla

Report this wiki page