Hakkında herşey Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Yangın bapları, yangına dayanıklı özelliklere sahip olarak tasarlanmıştır ve yangın esnasında yangının vesair bölgelere yayılmasını önleyerek, insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmelerini sağlar.

Yangına dayanıklı kapılar evinize ekstra esirgeme eklemenin harika bir yoludur. Geceleri elan eksiksiz uyumanıza ve bir yangın yerinde ailenizi güvende tutmanıza yardımcı olabilirler.

Yangın bapları periyodik olarak denetleme edilmeli ve falmları metodik olarak mimarilmalıdır. Kapının onat çalışmasını sahip olmak bağırsakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar dahişenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet strüktürlmalıdır.

Başkaca geniş bayi ağına ehil firmamız montaj ve hizmet alışverişlemleri esnasında kullanıcılara önemli kolaylık sağlamaktadır. Bu durumda kanunlar esnasında zikıymet bir ölçüt olarak gösterilebilir.

Yangın bapsı imalatında yönetmelik gereği uyulması müstelzim kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın kapılarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında kişi ve varlık kaybını önlemek amacı ile 120 dakika süresince güçlü ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne güzel ürkü bar kolu bulunmasıdır.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın çıbanlayınca ortaya çıdem tütünın ve güçlü ısının autarı çıkmasını önlemek yürekin kapının sapa muhkem kapanması gerekir. Bunu da sağlayan yangın kapısı kilididir.

şu demek oluyor ki, omurga başkalık şudur: Yangın kapısı yangının yayılmasını kösteklemek kucakin mutasavverken, ivedili çıkış kapısı yalnızca hızlı ve emniyetli tahliye derunin kullanılan bir bapdır.

TSE belgesi zorunluluğu aranmayan kapılar, ehven yangın çıkış kapısı olarak tercih edilebilir.

Merdivenin enliliği 80 cm’den azca olmamalıdır. şayet az olursa bu tür merdivenlerde yalnızca bir korkuluk kullanılabilir. Yangın merdiveni aralıksız bir şekilde olması gerekmektedir.

Yangın Bapsı Kılgı Yangın Kapısı Amacı Yangın kapılarının üretim amacı âdemoğlu sağlığını koruyup yangın ve yaman kavaraının etkilerinden izole etmektir. Yangın kapısı insanoğluın kaçışlarını emin bir şekilde yapmalarına yardımcı olur.

Bu tür yangın merdiveninin anayasa özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasar çizimıdır. Kullanılmadığında merdiven mazbut bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut güzel duyu düşünceların bir faktör evetğu binalar dâhilin yaraşır hale getirir.

Yangın Çıkış Bapsı yangın ve benzeri müstacel durumlarda insanların dışarıya en hızlı halde tahliyesini sağlayıcı bapya verilen isimdir.

Kuruluşların yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin örgülmasına ruhsat verilmektedir.

Kanat sayısı veya kullanılması istenen menteşelerden kollara denli kaliteli bir gereç ile strüktürlacak üretimlerde yangın kapısı pahaı belirlenebilmektedir.

Report this wiki page